Hakkında istiridye mantar miseli
Hakkında istiridye mantar miseli
Blog Article
Evde istiridye mantarı tohumu üretimi, besin değeri erdemli bir besin maddesi elde etmenin üstı saf keyifli bir hobi olarak da değerlendirilebilir.
Kaynatılan tahılları sırça kavanozlara veya plastik torbalara yerleştirin. Kavanozların ağzını kapatın veya torbaları katıca bağlamlayın.
· Substratı Hazırlayın: Eğer hazır bir mantar yetiştirme kitiniz var ise, substratı hazırlamak gerekmez. Fakat substrat hazırlamanız gerekiyorsa, önceden belirtilen malzemeleri kullanarak elverişli bir karışım elde edin.
· İceberg marulları yerinde drene edilmiş, humuslu ve azık açısından gönç topraklarda yetişir. Toprağınıza uzvi öz ilave etmek ve pH seviyesini denetçi etmek faydalı mümkün.
İstiridye mantarı büyütmek istiyorsanız sizler karınin detaylı bir yazı hazırladık. İstiridye mantarının kilosu 25 TL ile 50 TL arasında tadil göstermektedir.
This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.
Antrparantez tohum doğrusu misel hazırlık firmalarıyla da anlaşmalar yapabilirsiniz. Bu mevzuda bayilik desteği veren firmalar dahi vardır. Bunlara mantarhane denir ve tahmini maliyet olarak 25 tl olarak hesaplanmıştır.
Bu malzemeleri sterilize ederek yabancı organizmalardan arındırın. Altstratı sterilize eylemek karınin har akarsu içinde ortalama bir zaman bekletin.
· Sıcaklık ve Işık Koşulları: İstiridye mantarları alelumum 18-24°C ortada bir sıcaklıkta yetişir. Antrparantez, zeminı zulmet bir yerde tutun.
İstiridye mantarı yetiştirilmesi basitçe olmakla müşterek arsız bir mantar çeşididir. İster evinizde isterseniz mantarhanelerde yapacağınız üretim ile randıman elde edebilirsiniz.
Ekolojik Tarım: İstiridye mantarları, örgensel atıkları değerlendirmek ve toprağın kalitesini tezyit etmek kucakin kullanılmaktadır.
· İceberg marulu çoğunlukla ilgisiz ortam koşullarını sever. Bu here nedenle, tohumları çoğu kez baharın erken yahut hazanın adım atarında ekebilirsiniz. Tarla sıcaklığı 5-18 °C ortada olmalıdır.
her işte Akakçe katınızda. Nerede olursanız olun verişe Akakçe'den kafalayın.
Tahılları 30-45 zaman boyunca kaynatın. Kaynama nöbetlemi sırasında, tahılların sineindeki zararlı mıkroorganizmaların yok olmasını çıkarmak sinein suya bir miktar tuz ekleyebilirsiniz.